Om Digital Print Egetryk

Hos Digital Print Egetryk tilbyder vi alt i tryksager, print, kopi, offset og serigrafi.

 Vi har valgt at løse disse opgaver i samarbejde med underleverandører i ind og udland. Gennem mere end 30 år i branchen, har vi fået et detaljeret kendskab til forskellige underleverandører og deres stærkeste kompetencer.
Vi finder og samarbejder således med den helt rigtige underleverandør ud fra vores viden om, hvilke specialkompetencer, der hører til hvilken opgave. På denne baggrund kan vi altid levere den topkvalitet, som vores kunder fortjener, og som vi er kendt for.

Digital Print Egetryk har tidligere haft egen produktion. For imidlertid at kunne tilbyde et endnu større udvalg af ydelser samt løse opgaver med stadig større kompleksitet, har vi netop valgt at trække på den store erfaring, som vores samarbejdspartnere har. Vi har nemlig den opfattelse, at komplekse opgaver løses bedst i samarbejde med leverandører, som hver især har en indgående specialerfaring med hver enkelt opgave. På baggrund af vores tætte samarbejde med specialiserede underleverandører, kan man være sikker på, at vi altid leverer den optimale tryksag til den stærkeste pris.